De logistieke planning software van Evo-it

Met onze logistieke planning software genaamd Ritplan kunt u efficiënter en sneller een flexibele transportplanning creëeren. Bovendien kunt u met onze speciaal voor het eigen vervoer ontwikkelde planning software een kostenbesparing van 10 tot 15% realiseren. Met Ritplan bent u namelijk in staat om uw volledige wagenpark automatisch optimaal in te plannen. Relevante informatie over de planning kunt u op een handige manier vastleggen en daarnaast is met één druk op de knop de gewenste managementinformatie tevoorschijn te halen. En de planner? die blijft te allen tijde de baas.

De adressen en orders met randvoorwaarden zet u met één handeling over naar Ritplan die vervolgens een optimale transportplanning op huisnummerniveau aanlevert. U bepaalt zelf de manier van plannen: met of zonder basisrayons of -routes. Bij onvoorziene omstandigheden (denk aan spoedorders of vertraging) berekent de logistieke planning software opnieuw de optimale routeplanning.

De geplande routes volledig digitaal doorsturen naar uw chauffeurs? Onze oplossing voor smartphone (LMS) of boordcomputer (RMM)maken dat mogelijk.


Demo aanvragen   Gratis rendementsberekening

logistieke planning software

 

Efficiënter werken dankzij onze logistieke planning software

 

Voordelen van Ritplan logistieke planning software:

  • De planner blijft de baas
  • Informeer uw klanten via mail of SMS
  • Stuur ritten naar een app of boordcomputer
  • Volg de voortgang van uw planning
  • U haalt een gebruiksvriendelijk systeem in huis
  • Bespaar 10 tot 15% op uw transportkosten
  • Bepaal de distributiekosten per klant
  • U koopt logistieke planning software bij de ontwikkelaar
 

 
 

 

Logistieke planning software in het digitale proces:

Bekijk hoe uw systemen, Ritplan en LMS in elkaar overvloeien. In het procesoverzicht is te zien hoe de informatie wordt ovegedragen en welke terugkoppelmogelijkheden naar uw systemen mogelijk zijn.


Bekijk het proces   

proces logistieke software