Een optimaal aflevertijdstip

Kenmerkend voor het eigen vervoer is de behoefte om van begin tot eind zelf het klantencontact te behouden. Het genereren van een transportplanning tegen zo laag mogelijke kosten vormt hierin een grote uitdaging. Zo willen uw klanten vaak dat er liever vandaag nog bezorgd wordt dan morgen, maar uiteraard wel binnen de toegestane aflevertijden.

Wij van EVO-it bieden hiervoor de perfecte transportplanning die rekening houdt met alle mogelijke randvoorwaarden zoals spoedorders, voertuigbeperkingen en seizoensinvloeden, maar ook het toegestane tijdsvensters. Met de software bent u in staat om een optimaal aflevertijdstip te bepalen en de kosten van elk ander tijdstip door te rekenen. Zodoende verkrijgt u meer inzicht in de transportkosten die gemaakt ontstaan door de wensen van de klant. Daarnaast maakt u met één druk op de knop een optimale transportplanning waardoor u de focus kunt behouden op de kernactiviteiten van uw bedrijf, uw transportkosten verlaagt en een grotere klanttevredenheid bereikt; "Met Ritplan worden de ritten geoptimaliseerd, wat binnen een maand al een forse besparing opleverde." (Danny Englebert, Peitsman). Ontdek de specifieke mogelijkheden van Ritplan transportsoftware hier.

 


Ontdek de mogelijkheden

 


Kiss

 
"Toen met Ritplan gepland werd bleek al gauw dat een van de drie voertuigen niet meer nodig was. Bovendien kan de planning nu in maar 10 minuten worden gemaakt. Dat is heel handig, omdat we de laat binnengekomen orders nu nog kunnen verwerken. Al met al heeft Ritplan ons dus een flinke besparing opgeleverd."

~ Jouwert Turkstra, Simon de Haas ~