Cursus Repond en/of Ritplan door EVO-it

Een belangrijk deel van de implementatie van onze programmatuur bestaat uit instructie op maat. In de eerste instructie, zo kort mogelijk na installatie van het programma, worden de nieuwe gebruikers wegwijs gemaakt in de bediening van het programma. Enige tijd daarna volgt een instructie voor “gevorderden”, waarin dieper wordt ingegaan op mogelijkheden in de programmatuur die specifiek voor u van toepassing zijn.

Gebruiksvriendelijkheid is een sterk punt van onze producten, zodat de meeste gebruikers ruim binnen de implementatieperiode al zelfstandig met het programma kunnen werken. Deze gebruiksvriendelijkheid draagt wel het risico met zich mee dat men, in combinatie met beperkt beschikbare tijd, niet meer actief kennis neemt van nieuwe mogelijkheden in updates van de programmatuur. Ongemerkt veroudert zo de routine, en sluit deze niet meer optimaal aan op de actuele werkwijze.

Dat is jammer, want in een opfriscursus raakt u in één dagdeel al bekend met nieuwe functionaliteit in updates, en helpen onze adviseurs u om uw gebruik van onze programmatuur weer te optimaliseren. Zo kan een opfriscursus u kosten besparen!

EVO-it verzorgt cursussen per dagdeel op uw locatie, maar ook op het EVO-it-kantoor in Pijnacker. De cursussen zijn altijd maatwerk: voor een maximaal rendement van de cursus wordt in overleg met de klant de inhoud van de cursus afgesproken, en wordt tijdens de cursus gebruik gemaakt van uw eigen data.

Meer weten? Bel ons op 015 – 251 22 10, of vraag meer informatie via ons contactformulier.