Update: en dan?

Update: en dan?

Hoe vaak komt het niet voor dat we een update van een programma klakkeloos (laten) installeren zonder te kijken welke nieuwe mogelijkheden er zijn bijgekomen? Misschien is juist in de nieuwste programmaversie functionaliteit opgenomen die uw huidige manier van werken belangrijk kan verbeteren!

Daarnaast is het bijna niet te voorkomen dat bepaalde gewoontes in het gebruik sluipen wanneer een programma al jaren wordt ingezet. Soms wordt hierdoor het optimaal functioneren van het programma (ongemerkt) gehinderd. Een frisse blik van buitenaf op de huidige manier van werken kan veel voordeel opleveren. Daarom stellen we voor om een keer bij u langs te komen om te kijken of en op welke manier de werkwijze kan worden verbeterd en de (nieuwe) mogelijkheden van het programma beter benut. Ook is het mogelijk om een opfriscursus te volgen waarbij we de mogelijkheden van het programma de revue laten passeren zodat u er weer optimaal gebruik van kan maken.

Een opfriscursus wordt altijd op maat gegeven met uw eigen data. Op uw locatie of, in alle rust, op ons kantoor in Pijnacker. Meer informatie? Bel ons secretariaat: 015 – 251 22 10, of vul het contactformulier in.