Kent u Repond voor materieel-/wagenparkbeheer?

Regelmatig komt het voor dat we een potentiële klant Repond laten zien. Dan is de reactie meestal: ”Ik wist niet dat jullie zoiets hadden!”. Daarom toch een kort stukje over Repond.

 

Het programma was oorspronkelijk bedoeld voor bedrijven met eigen transportmiddelen, dus volledig ingericht om voertuigen in te monitoren. Denk hierbij aan kosten, signaleringen, kortom: het complete beheer van uw wagenpark. In de praktijk bleek echter al gauw dat men het programma ging “misbruiken” om er ook andere zaken in bij te houden, zoals heftrucks, machines en gereedschappen. Alleen, daar was het programma indertijd eigenlijk niet voor bedoeld.

Daarom besloten we Repond opnieuw op te zetten. Flexibel in te richten voor al het materieel: van trappen die VCA-gekeurd moeten worden tot gebouwen en computers, en natuurlijk ook nog steeds het wagenpark. Dat alles in één systeem, door verschillende personen te gebruiken. Mocht u dus een handige tool zoeken om al uw “spullen” in kwijt te kunnen, denk dan aan Repond, en volg een demo.