Ritplancursus op maat

Regelmatig vragen onze klanten ons om hun nieuwe medewerker(s) een Ritplan-beginnerscursus te geven. Omdat het basisgebruik van Ritplan in het algemeen al door collega’s is uitgelegd, is een dagdeel cursus dan vaak genoeg om de cursist(en) de finesses van Ritplan bij te brengen.

Geroutineerde gebruikers ondervinden juist nut van een opfriscursus, zeker wanneer een update van Ritplan met nieuwe functionaliteit beschikbaar is gekomen, zoals recent Ritplan 9.6. Niet iedere gebruiker neemt/heeft tijd om kennis te nemen van alle nieuwe mogelijkheden van het programma.

 

In een opfriscursus raakt u in een dagdeel bekend met deze nieuwe voorzieningen die u het plannen kunnen vergemakkelijken. Onze adviseurs kijken met een frisse blik tegen uw huidige planroutine aan, en helpen u uw werkwijze en Ritplan optimaal op elkaar af te stemmen. Een opfriscursus kan u zo kosten besparen! EVO-it verzorgt cursussen per dagdeel op locatie van de klant, maar ook op het EVO-it-kantoor in Pijnacker. De cursussen zijn altijd maatwerk: voor een maximaal rendement van de cursus wordt in overleg met de klant de inhoud van de cursus afgesproken, en wordt tijdens de cursus gebruik gemaakt van de eigen data van de klant. Meer weten? Bel ons op 015 – 251 22 10, of vraag meer informatie via ons contactformulier.