Ritplan 9.6

Voor de ontwikkeling van onze software is het contact met onze klanten van groot belang. Zo blijven we op de hoogte van gebruikerswensen en –opmerkingen, die we vervolgens in nieuwe versies van de programmatuur kunnen verwerken.

De nieuwste Ritplan-versie 9.6 werkt niet alleen beter dan de voorgaande versies, maar kent ook weer veel nieuwe mogelijkheden waarmee het gebruiksgemak is gediend. De moeite waard voor Ritplan-gebruikers om snel te updaten. Of om een demo aan te vragen als u Ritplan nog niet kent!

 

Onze Ritplan-klanten krijgen Ritplan 9.6 uitgeleverd via een e-mail, waarin links zijn opgenomen waarmee de update eenvoudig zelf is uit te voeren. Ook de verbeteringen t.o.v. de eerdere versie zijn via de linkjes te downloaden.

Voor wie Ritplan al enige tijd gebruikt, is de update een goede gelegenheid om uw Ritplan-gebruik eens samen met een adviseur tegen het licht te houden. U bent dan direct op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden, en kunt uw werkwijze optimaliseren.

Bel ons op telefoonnummer 015 – 251 22 10 voor meer informatie, of vul ons contactformulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.