EVO-it workshop: Schaderegistratie, basis voor inzicht in veiligheid

Op 5 november 2013 participeert EVO-it in de workshop "Schaderegistratie, basis voor inzicht in veiligheid" in het middagprogramma van het EVO-seminar “In 5 stappen naar een gezond en Bewust Veilig magazijn”.

Met een goed schade- en ongevallenregistratiesysteem heeft u specificatie van incidentenregistratie, managementrapportage en effectrapportage voorhanden. Niet alleen worden certificaten en diploma’s van werknemers tijdig ge-update, maar het systeem biedt ook de nodige onderbouwing voor gesprekken met inspectie of verzekering. Bovendien wijst onderzoek uit dat bedrijven die een aanpak hebben gericht op gezond en veilig werken, efficiënter en veiliger zijn, en minder verzuim kennen. Dit alles leidt tot een hogere productiviteit.

De personeelsmodule bij het materieelbeheersysteem Repond is speciaal ontwikkeld voor de Bewust Veilig Campagne van EVO.

Het seminar “In 5 stappen naar een gezond en Bewust Veilig magazijn” is bedoeld voor managers en teamleiders logistiek, KAM-coordinatoren, HR-managers, veiligheidskundigen, HSE&S managers, hoofden magazijn en directie betrokken bij het veiligheidsbeleid in de organisatie.

 

Datum & Locatie:      5 november 2013, EVO Zoetermeer
 Tijdstip:    09:30 - 17:00 u (incl. ontvangst en borrel)
 Prijs (EVO-leden):    € 195,-  
 Prijs (niet-EVO-leden):    € 295,-

U kunt zich NIET meer aanmelden voor het EVO- seminar “In 5 stappen naar een gezond en bewust veilig magazijn”.