EVO-it introduceert de methode “Do it yourself”

Nieuwsgierig of een nieuwe distributiestructuur voordelen oplevert? Vermoedt u dat bepaalde klanten (te)veel kosten terwijl ze maar weinig bestellen? Dan is het nu mogelijk om dit soort vraagstukken zelf op te lossen. Dit kan met ondersteuning van onze experts en met tijdelijke gebruikmaking van onze rekentools. Daarmee haalt én houdt u de kennis in huis.

De ervaring leert dat deze aanpak u veel inzicht geeft in uw distributiestructuur en daarom vrijwel direct tot besparingen leidt. Dat komt omdat alles transparant wordt. Met het doorrekenen van veranderingen (scenario’s) kunt u zelf aantonen welke besparingen mogelijk zijn.

Een dergelijke aanpak is veel voordeliger dan een adviseur in te huren om dit soort vragen te beantwoorden. Bovendien roepen antwoorden nieuwe vragen op waardoor dan opnieuw een adviseur moet worden ingeschakeld. 
Dat is niet nodig wanneer u het onderzoek zelf hebt uitgevoerd. De antwoorden op uw distributievraagstukken liggen met de methode “Do it yourself” binnen handbereik.

Spreekt de methode “Do it yourself” u aan? Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.