Vakbeurs ICT & Logistiek 2013

Bezoekt u ons op 30 en/of 31 oktober op de vakbeurs voor ICT & Logistiek 2013 in de Jaarbeurs te Utrecht? Meld u hier gratis aan!
Bezoek onze EVO-it stand C031 in Hal 4 en ervaar zelf wat een goede automatische transportplanning voor u kan betekenen, of hoe u met automatisch materieel- en wagenparkbeheer zowel de veiligheid op de werkvloer bevordert als direct uw managementinformatie voorhanden heeft.

EVO-it is aanwezig met de nieuwste programma's voor rittenplanning en wagenpark- en materieelbeheer. U kunt ook weer meedoen aan een logistieke game waarmee een TomTom navigatiesysteem te winnen is. Degene met de hoogste score wint het systeem. Deelnemers die een bepaalde minimale score halen krijgen een leuke attentie.

De producten en diensten van EVO-it zijn geënt op de dagelijkse logistieke praktijk van verladers en eigen vervoerders. EVO-it ondersteunt bedrijven bij tal van logistieke taken met slimme software. Vooral op het gebied van rit- en routeplanning, koppelingen met tracking- en tracingsystemen, wagenpark- en materieelbeheer heeft EVO-it veel kennis en ervaring. De programma’s worden doorlopend geactualiseerd, uitgebreid en verbeterd. Naast de ontwikkeling van programmatuur geeft EVO-it ook advies op logistiek ICT gebied.

Wij hopen u te mogen begroeten op onze EVO-it stand (Hal 4 C031) op 30 en 31 oktober tijdens de vakbeurs voor ICT & Logistiek 2013 in de Jaarbeurs te Utrecht!