Uniek aanbod voor bezoekers EVO-workshop over kostprijscalculatie

Schrijf u in en ontvang meer dan 30% korting op de aanschaf van de EVO-it kostprijscalculatie software
Op 20 maart organiseert de branche organisatie EVO in het van der Valk hotel in Houten een workshop over kostprijscalculatie. De workshop is bedoeld voor mensen die zelfstandig een kostprijscalculatie willen kunnen maken en hier op dit moment nog geen of weinig ervaring mee hebben. Na het volgen van deze workshop bent u in staat om de tarieven van een logistiek dienstverlener beter te begrijpen en de transporttarieven voor uw eigen organisatie te berekenen. U krijgt inzicht in wat uw eigen voertuigen nu eigenlijk per uur en per kilometer kosten. En speciaal voor de bezoekers van dit event heeft EVO-it een spectaculaire aanbieding: meer dan 30% korting op de kosten van het eerste licentiejaar van de EVO-it kostprijscalculatie software die in de workshop wordt getoond. 

Let op: deze workshop richt zich op dedicated transporten c.q. FTL-transporten. Er wordt niet ingegaan op het berekenen van kostprijzen van groepagezendingen.

Leer in 1 dag een juiste kostprijscalculatie te maken
Om de kosten van eigen vervoer en de kosten van uitbesteed vervoer goed te kunnen vergelijken, moeten de kosten van beide soorten transport op dezelfde manier worden berekend. Ondernemers weten vaak wel uit welke componenten bijvoorbeeld een uur- en/of kilometertarief is opgebouwd, maar hoe zij tarieven moeten berekenen, is vaak niet bekend.

Tijdens de workshop Kostprijscalculatie leert u in 1 dag hoe u een juiste kostprijscalculatie kunt maken.  U krijgt tijdens de workshop voldoende gelegenheid om voor uw eigen organisatie met dit onderwerp aan de slag te gaan.

Inhoud workshop Kostprijscalculatie
In de workshop leert u niet alleen welke gegevens u nodig heeft voor een kostprijscalculatie, maar leert u ook stap voor stap hoe u zelf zo’n kostprijscalculatie kunt maken. George Padmos, Controller bij de firma Timmermans Transport and Logistics die hier in de praktijk volop mee werkt, vertelt u de kneepjes van het vak.

Tevens zal er tijdens de workshop de kostprijscalculatie software van EVO-it getoond worden waarmee u uw eigen kostprijscalculaties kunt uitvoeren. Speciaal voor de bezoekers van dit event biedt EVO-it deze kostprijscalculatie software aan voor slechts €195 in het eerste licentiejaar. Dus schrijf u snel in voor kostprijscalculatie want vol is vol.