Syntera wint TomTomPro

EVO-it en CQM lieten bezoekers van de ICT & Logistiekbeurs op 9 en 10 november een logistiek spel spelen. Op 10 november deed Pieter Buikema mee aan dit spel, behaalde de meeste punten en won hiermee de hoofdprijs van de dag: een TomTom Business 7150 PRO.

Pieter Buikema wint TomTomPro   Pieter Buikema en Tim Meijer

Pieter is student Logistiek aan de Stenden hogeschool en momenteel aan het afstuderen bij Syntera. De afstudeeropdracht richt op het zoeken van concrete en structurele verbeteringen in de bouwgerelateerde logistiek. De  opdracht van Pieter maakt onderdeel uit van een groter onderzoek.  Het onderzoek geeft – na afronding – een totaalbeeld van de huidige logistieke situatie in de bouw, brengt knelpunten aan het licht en legt de basis voor vernieuwing in de betrokken sectoren.

Over Syntera: 
Syntera adviseert en ondersteunt in de sectoren Infrastructuur en Transport & Logistiek en  is in 2009 door Tim Meijer opgericht. Vanuit Winschoten wordt landelijk gewerkt, waarbij de focus op het Noorden en Oosten van Nederland ligt. Syntera wil zich door een eigen, vernieuwende aanpak onderscheiden van andere adviesbureaus.
Tim Meijer: “Wij werken vanuit een hechte relatie met onze opdrachtgever. Hiervoor is  de combinatie ‘openheid, eerlijkheid en vertrouwen’ onze basis. Korte lijnen en gezamenlijk streven naar resultaat. Ons onderzoek op het gebied van Bouwlogistiek is hier een voorbeeld van. Pieter neemt met zijn afstudeerproject een belangrijk onderdeel van het onderzoek voor zijn rekening. Dit doet hij met een nuchtere, praktische kijk op de logistiek. Een prima aanvulling op ons team!