Een venster in de ritplanning van Dakvenster.com

Als je een nieuw dakvenster of lichtkoepel laat plaatsen, of je wilt simpelweg nieuwe raamverduistering voor je dakraam, dan heb je een goede kans dat dakvenster.com de beste modellen voor je heeft. Om ervoor te zorgen dat u van het mooiste uitzicht kunt genieten, gebeurt er heel wat achter de schermen zodat een goede levering gegarandeerd is.

Plannen doe je met de beste mensen. Zo ook bij Dakvenster en lange tijd deden ze het plannen volledig met de hand. Om dit in goede banen te leiden en goede service te kunnen leveren waren er drie planners nodig, die zich drie slagen in de rondte werkten om het allemaal gedaan te krijgen.

Zeer bewonderenswaardig, maar toen Martin Knippenberg, managing director, bij het bedrijf kwam werken, trok hij snel de conclusie dat het efficiënter kon: “Ik ging kijken wat er op de markt te vinden was en kwam toen uit bij Ritplan van EVO-it, omdat ik het gevoel kreeg dat we serieus genomen werden. Te vaak zie je tegenwoordig dat je bij een bedrijf bijna moet smeken klant te worden, dus het is fijn om te zien dat er nog organisaties zijn waarbij rekening gehouden wordt met je behoeften. Nu zie je dat we voor hetzelfde werk veel minder tijd kwijt zijn.”

Ondertussen is Dakvenster ook overgestapt op het ERP-systeem Navision. Doordat Ritplan al een koppeling heeft, was de overstap voor de ritplanning makkelijk gemaakt. “Je blijft kijken wat beter kan. Je moet het ook een beetje in de tijd plaatsen. Je wilt bijvoorbeeld duurzaam kunnen werken, zowel financieel als een stukje milieubewustzijn. Daar maken we ook stappen in en daar is ook een hoop eer in te behalen. Door meer te automatiseren kun je dat soort dingen echt aanpakken. Door met Ritplan te werken hebben we nog maar twee planners nodig, waarbij er eentje zelfs meer als backup werkt.”

Bij Dakvenster.com wordt achter de schermen hard gewerkt aan het verbeteren van de processen die nodig zijn om uw huis fijn leefbaar en duurzaam te maken. Door in te zetten op automatisering en efficiënt te plannen met Ritplan bent u niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit dakvensters, lichtkoepels en raamverduistering, maar ook dat deze in de levering met de grootst mogelijke zorg vervoerd is.