• Voor uw materieel

  Eén centraal systeem, waarmee u voertuigen, gereedschappen, machines, computers of andere objecten kunt beheren. Volledig naar uw eigen situatie en behoeften in te richten. Een professioneel en gebruikersvriendelijk systeem voor materieelbeheer dat u alle informatie verschaft. Dat is Repond.

  2017-02-16_16-33-54.png2017-02-16_16-35-42.png2017-02-16_16-32-59.png

  Wie met Repond werkt houdt het overzicht en bespaart tijd. Want Repond:

      Sluit volledig aan op de dagelijkse praktijk van het materieelbeheer;
      Biedt u een gedetailleerd overzicht van de kosten of verbruik;
      Signaleert keuringen en biedt onderhoudsschema's per object;
      Biedt digitale dossiers per object;
      Leest tankbeurten automatisch in;
      Is eenvoudig te implementeren en te gebruiken;
      Genereert rapportages.

 • Persoonlijk overzicht

  Al uw materieel kan in Repond ingedeeld worden in groepen. De stamkaarten kunt u aanpassen met een database editor, zodat het systeem op uw eigen manier gebruikt kan worden. Dit kan zonder moeite door de overzichtelijke lay-out. Zo is er geen maatwerk nodig en kunt u uw aandacht richten op wat voor uw materieel belangrijk is.

  2017-02-16_16-33-54.png2017-02-16_16-34-50.png

  U beslist zelf welke informatie belangrijk is, maar tegelijkertijd blijft alle andere informatie wel op te vragen. Zo kunt u in een veranderende situatie makkelijk alsnog de informatie die u nodig heeft vinden, ook als op een eerder moment besloten is deze informatie te verbergen. Zo heeft u altijd wat u nodig heeft, in een systeem dat van zichzelf overzichtelijk is en volledig aan te passen is aan uw behoeften.

 • Onderhoud in beeld

  Hoe meer materieel u onder uw beheer heeft, hoe lastiger het is om onderhoud tijdig en goed te regelen. Met Repond wordt dit volledig geautomatiseerd: u krijgt op tijd een waarschuwing voor keuringen (bijvoorbeeld VCA) wanneer repond wordt gestart. Daarnaast kan een lijst worden uitgedraaid waarop alle of bepaalde keuringen en controles staan. Dit kunt u raadplegen op basis van periodiciteit of draaiuren. Repond maakt in het geval van draaiuren een voorspelling op welke datum het aantal draaiuren wordt bereikt.

  2017-02-16_16-34-50.png2017-02-16_16-32-59.png

  In geval van een schade kan in Repond een script worden aangemaakt van alle stappen die in een schade afhandelingsproces noodzakelijk zijn. Zodat er op tijd een signaal wordt gegeven wanneer er iets moet gebeuren en er niets vergeten wordt.

 • Beschikbaarheid in beeld

  Alle onderhoudswerkzaamheden kunnen in Repond overzichtelijk worden bijgehouden. U kunt simpelweg opvragen of het materieel beschikbaar is, of het in onderhoud is en hoe lang, etcetera. Zo zorgt onderhoud niet voor verwarring of verminderde productiviteit en kunt u met één oogopslag zien welk materieel er beschikbaar is.

  2017-02-16_16-38-50.png2017-02-16_16-35-42.png

  Met Repond kunt u simpel aangeven als uw materieel langdurig aan een bepaald project gekoppeld is, zodat u en uw werknemers weten of het ingezet kan worden. Zo hoeft u zich niet af te vragen waar het materieel gebleven is, want u kunt dit in één oogopslag zien.

 • Naadloze integratie

  Repond is zo opgebouwd dat het met de meeste professionele systemen gebruikt kan worden. Koppelingen met boordcomputers, (huis)software en netwerkomgevingen zijn geen probleem. U kunt updates in Repond opvragen, die aangeleverd worden via internet, zodat u altijd en overal de status van uw beheer kunt controleren.

  Wij zorgen ervoor dat Repond goed werkt op uw systemen: we begeleiden de implementatie zodat u comfortabel en eenvoudig aan de slag kunt met uw vanaf dat moment gestroomlijnde en overzichtelijke materieelbeheer.

 • Ondersteuning

  EVO informatietechnologie heeft een professionele helpdesk die haar klanten goed kent. Dat betekent dat vragen direct en adequaat beantwoord kunnen worden. Geen telefoonscripts die moeten worden "afgewerkt", maar een kundige en snelle manier om u verder op weg te helpen. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren. Wij zijn er trots op dat onze helpdeskmedewerkers zich volledig op de programma's kunnen richten die vanuit EVO-it aangeboden worden. Ze hebben verstand van zaken, staan dicht bij de ontwikkelaars en maken in de meeste gevallen zelfs persoonlijk deel uit van het ontwikkelaarsteam.

  Wij zijn elke werkdag tijdens kantooruren bereikbaar voor uw vragen.

 • Veelgestelde vragen

  Kan ik met Repond ook gereedschap registreren?

  Ja, Repond kan niet alleen voor wagenparkbeheer worden ingezet, maar ook voor gereedschappen, machines, intern transportmateriee, gebouwen, computers etc.

  Hoe lang duurt de implementatie van Repond?

  Repond is in één dagdeel operationeel. Installatie en uitleg in een halve dag, daarna direct aan de slag. Wanneer Repond een tijdje wordt gebruikt komen er ongetwijfeld vragen. Daarom komen we nog een keer terug om te bekijken hoe alles loopt, de vragen te beantwoorden en tips te geven over het gebruik van Repond.

  Is Repond duur?

  Nee, doordat Repond modulair is opgebouwd kiest en betaalt u dus enkel voor de modules die u gaat gebruiken. evofenedex-leden krijgen bovendien korting op de aanschaf.

  Kan ik gegevens uit mijn huidige systeem inlezen?

  Als het om een eenmalige actie gaat (conversie), dan doen wij dat voor u. Als het gaat om een koppeling maken we die voor u, zodat u die steeds kunt gebruiken.

  Met welke tankpassystemen kan Repond koppelen?

  Met Repond kunnen de meest voorkomende tankpassystemen worden ingelezen. Ook eigen pompen kunnen worden gekoppeld. Als de koppeling niet standaard beschikbaar is, dan maken we die voor u.

  Kan Repond worden gekoppeld aan een boardcomputer?

  Repond kan gekoppeld worden aan de meeste boardcomputers. We lezen dan de kilometerstanden in zodat een nauwkeurige verbruiksmeting kan worden gemaakt.

  Met wat voor database werkt Repond?

  Repond werkt met een interne database van Elevate Software: dblsam. Er wordt door Repond dus niet gecommuniceerd met een externe database. Er zijn ook geen licenties nodig voor dblsam en er hoeft geen aparte software voor te worden geïnstalleerd.

  Hoe werken de dossiers in Repond?

  Het dossiersysteem in Repond bestaat uit links, die in een boomstructuur kunnen worden gerangschikt. Het is een verzamelplaats van links die worden gekoppeld aan items (bijvoorbeerd voertuigen) of registraties (bijvoorbeeld een reparatie of een keuringsrapport).

  Bij het instellen van de dataset kan worden aangegeven welke directory de dossiers bevat. Wanneer de directory verplaats wordt kunnen de dossiers in één keer weer gekoppeld worden.