Optimale distributie met eigen vervoer

Komt u ook naar het seminar dat wij op 15 maart 2017 in Nieuwegein organiseren, speciaal voor bedrijven met eigen vervoer?

Presentatie Jan 2

Centraal in dit seminar staat het stroomlijnen van het distributieproces, een proces dat door producenten vaak als bijzaak wordt beschouwd. Ten onrechte, want een goed geregelde distributie van uw producten bespaart u tijd en geld, en levert u tevreden klanten op.

Hoewel we u natuurlijk graag onze IT-oplossingen voor logistieke vraagstukken verkopen, is déze bijeenkomst toch vooral gericht op informatievoorziening. Er zullen daarom ook sprekers van buiten EVO-it aan het woord komen. Daarnaast nodigen we ú van harte uit om uw stem te laten horen: vragen te stellen tijdens de presentaties, dan wel in discussie te gaan.

Wilt u ook aan deze bijeenkomst deelnemen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier. Na het versturen van dit formulier ontvangt u een ontvangstbevestiging, en ongeveer een week voor de bijeenkomst sturen wij u de definitieve deelnamebevestiging, tevens uw toegangsbewijs voor de bijeenkomst.

We ontvangen u graag met koffie of thee op 15 maart 2017 vanaf 14:30 u, in Fletcher Hotel Nieuwegein. De bijeenkomst wordt rond 17:00 u besloten met een hapje en een drankje.

AanmeldformulierVoor het seminar over optimale distributie gericht op eigen vervoer op woensdag 15 maart 2017, 14:30 - 17:00 u. in Fletcher Hotel Nieuwegein.

Wij komen met de volgende personen:*
Naam Functie E-mail
*Verplicht