EVO-it: Laatste nieuws

Terugblik 2014 en vooruitblik 2015

Voor EVO-it was 2014 het jaar waarin bijna alle Ritplan- en Repondgebruikers zijn voorzien van programma-upgrades. Ook is EVO-it dit jaar gestart met de ontwikkeling van een nieuwe interessante app.

App.png

Er zijn dit jaar veel proefimplementaties met Ritplan uitgevoerd die uiteindelijk allemaal in verkoop of huur resulteerden. De bedoeling van een proefimplementatie is om bedrijven kennis te laten maken met Ritplan in hun eigen omgeving, met hun eigen data en met persoonlijke uitleg, zodat het programma gebruikt kan worden “alsof het aangeschaft is”. Groot voordeel is dat na zo’n proef de gebruikers goed kunnen beoordelen in hoeverre het programma aansluit op hun praktijk. Bovendien is tijdens de proefimplementatie de planning transparant te maken. Hierdoor worden de kosten per klant inzichtelijk. Er kan berekend worden welk voordeel met Ritplan te behalen valt, zowel met de planningsresultaten zelf, als in de tijdbesteding of zelfs strategisch door het uitvoeren van simulaties.

Ook van Repond is een nieuwe versie verschenen die beter aansluit op de behoeften van onze gebruikers. Begin 2015 worden de laatste Repondgebruikers, die gebruik maken van de magazijnmodule, van deze upgrade voorzien.

Voor het nieuwe jaar 2015 staan er diverse zaken op de planning. In de eerste plaats lanceren we een app die zowel op een Androïd telefoon als op de nieuwste generatie TomTom systemen gebruikt kan worden. Volledig geïntegreerd met Ritplan, dus geen problemen met koppelingen! In het eerste kwartaal van 2015 wordt hierover meer bekend gemaakt.

In maart 2015 organiseert EVO-it drie bijeenkomsten, waar de app gedemonstreerd zal worden. Daarnaast zal tijdens de bijeenkomsten aandacht worden besteed aan de berekening van de distributiekosten op klantniveau. Heel interessant voor bedrijven die nu al wél het vermoeden hebben dat er bij sommige klanten geld bij moet, maar nog niet precies weten hóéveel. We laten zien hoe dit op een eenvoudige manier te bepalen is. Noteer de bijeenkomsten vast in uw agenda:

  • op dinsdag 10 maart 2015 in Breda,
  • op donderdag 12 maart 2015 in Zwolle
  • op woensdag 18 maart 2015 in Nieuwegein.